Aktuellt!

NY Behandlingsmeny!

Nu har vi gått in i oktober och det känns att kylan närmar sig och hösten är här!
Så passa på att komma in i värmen och unna dig en riktigt härlig behandling…
 Ny behandlingsmeny from den 1 oktober! Jag har gjort om lite i behandlingmenyn, vissa behandlingar har tagit bort, och några kommit till, vissa ansiktsbehandlingar har fått byta namn och flera behandlingar har blivit längre, allt för att det skall bli bättre och mer avkopplande behandlingar!
Läs mer om alla nya behandlingar här : www.elinvictoria.se/behandlingar
Tveka inte att höra av dig till mig vid ev. frågor! Lättast via mail då jag oftast sitter upptagen i behandlingar och inte kan svara:  info@elinvictoria.se eller lämna meddelande om jag inte svarar på telefonen: 073-073 47 48

 

Umeå Kommun bygger om Järnvägsgatan!

Gatan kommer att få ett lyft och bli jättefin men tills dess det är färdigställt är det dessvärre stökigt runt salongen. Tyvärr tror många att det inte går att ta bilen till mig och salongen nu när bygger om vägen. Det stämmer inte och det går fortfarande såklart att parkera utanför entrén som vanligt.

Det är den Norra sidan av Järnvägsgatan ( mot Södermans Bilservice )  som är avstängd men den från Södra infarten ( mot färjeläget och hamnen ) är mu öppen och det går det att köra  mellan bommarna och fram till salongen och parkera utanför precis som vanligt, trots lite skumpig väg. Givetvis kan du även parkera vid närliggande gator och promenera till mig, alt. parkera vid Coop och komma till fots till mig.

Så varmt välkomna både till mig och Studio Skapa trots begränsad framkomlighet ett tag framöver 💚

 

Nyhet

Jag kommer att börja med en VIP-klubb för alla mina härliga trogna kunder!
Ett nytt BONUSKORT kommer att ersätta det tidigare stämpelkortet
(ni som har det gamla fortsätter såklart med det och får ett nytt sedan när de är fullt)
Tjäna på att handla dina produkter hos mig! Varje köp för minst 500:-ger dig en stämpel.
(Handlar du för 1 000:- får du två stämplar osv.)
När du har tio stämplar erhåller du en fin bonusgåva från Maria Åkerberg värde 300:-
Bonusen gäller endast produkter, EJ behandlingar eller presentkort.

Gå med du med och ta del av massa skoj som klubbkvällar och bli först att ta del av NYHETER och ERBJUDANDEN.  Så nästa gång du är inne på salongen – fråga efter bonuskortet! För att gå med i klubben meddela mig din email-adress så lägger jag in dig.

Vid ev. frågor/funderingar maila mig gärna på : info@elinvictoria.se
Uppvaktningspaketet!

Uppvaktningspaketet!

Fira din vän på Elin Victoria Skincare! Möhippa eller kanske ett Födelsedagsbarn? Låt hon få en avkopplande behandling, bruden eller födelsedagsbarnet bjuds på bubbel, frukt och choklad i en mysig avstressande miljö. Hon får även med sig en fin present från Maria Åkerberg (värde ca 250:-) med sig hem. En underbar och rogivande kur för hennes ansikte, händer och fötter. Behandlingen inleds med en härlig hand- och armmassage, därefter en ansiktsbehandling (rengöring, peeling, mask, massage, vårdande produkter) ca 60min.
Medans masken verkar får hon avstressande fotmassage.
En riktigt härlig och avkopplande behandling!
ca. 90 min  Paketpris: 990:-