Bra att veta

Bra att veta innan ditt besök!

Produkter

Jag använder det svenska ekologiska hud- och kroppsvårdsmärket Maria Åkerberg i alla mina behandlingar. Självklart finns det även till försäljning. Produkterna är helt naturliga och utan mineraloljor, silikoner och parabener. Maria Åkerberg väljer bort allt onödigt som dyra certifieringar på slutprodukten (råvaror är certifierade), onödig kartonage, mellanhänder och dyr marknadsföring. Istället läggs resurserna på att köpa in certifierade råvaror av högsta kvalitet. På så vis erbjuds rena, ekologiska produkter av högsta kvalitet till ett överkomligt pris. För mer information, vänligen klicka på MÅ:s produktkatalog i fliken längst ner till höger.

Medicinska besvär eller allergier

Meddela redan vid bokningstillfället om Du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.

Förkylning, feber eller inflammationer

Inga  massage- eller hud och kroppsbehandlingar rekommenderas vid förkylning, feber eller inflammationer.

Graviditet

Inga massage och kroppsbehandlingar rekommenderas de tre första månaderna under graviditeten.

Vaxning

Tänk på att inte raka dig två veckor innan behandling då håret måste vara längre än 0,5 cm. Undvik att sola, bada, basta och att smörja in dig  innan behandlingen. Peela gärna området  innan. Tänk på att börja i tid, då det kan behövas ca 3-4 behandlingar innan man har ett långvarigt resultat.

Färgning av Fransar & Bryn

Avlägsna linserna innan behandlingen.  Meddela terapeuten om du har någon allergi.  Det är inte lämpligt att färga ögonfransar eller ögonbryn vid eksem eller psoriasis, ögoninflammation eller vagel i ögat. Färgen håller i ca 4-6 veckor.

Betalning

Hos mig kan du betala med såväl kontanter som med konto/kredit-kort och accepterar kort med anslutning till Visa och Mastercard. Salongen tar  ej emot Amex och vissa kreditkort. Kan även lösa betalning mot faktura.
Bankgiro: 508-9248

Presentkort

Ge bort en upplevelse i present!
Ett presentkort är en uppskattad och lyxig present som alltid är rätt. Jag säljer presentkort för önskat belopp eller valfri behandling. Beställ gärna innan så kan jag göra i ordning det innan du kommer in. Kan även skickas till dig om inte tiden räcker till eller om du inte bor i närheten. Maila då din beställning till: info@elinvictoria.se så fixar jag det! Presentkortet gäller i 1 år   – Vänligen respektera utgångsdatumet som står på ditt presentkort!

Av- och ombokningar

Av- och ombokningar måste ske senast 48 timmar innan bokad tid. Utebliven eller sen avbokning debiteras.

Jag har INTE  pensionärs eller studentrabatter – samma pris för alla!

stones-and-flowers-artistic-wallpaper-1920x1200-963