Ansiktsbehandlingar

 
Varje ansiktsbehandling inleds med en gedigen hudanalys och sedan väljs hudvårdsprodukter efter just din hudtyp, rådgivning samt produktrekommendationer ingår i alla behandlingar. 

Ansiktsbehandling – Klassisk

Djuprengörande och vårdande. En djuprengörande och effektivt renande, vårdande och mjukgörande behandling som anpassas helt efter hudens behov! Rengöring, peeling, varm vattenånga, porrengöring, lättare massage av ansikte och dekolltage/nacke,  passande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktsprodukter anpassad efter hudtyp.

ca. 60 min – 690:-

Ansiktsbehandling – Klassisk Lyx

Djuprengörande och avstressande med extra lång massage.  Djuprengörande och avstressande lyxig Ansiktsbehandling med extra lång massage och en näringsrik special peel-off-mask som innehåller mikroalgen Chlorella speciellt framtagen för att stärka huden. Rengöring, peeling, varm ånga, porrengöring, massage av ansikte och dekolltage med ett lyxigt och aktivt serum, special peeloff-mask. Medans masken verkar får du en härlig hand- och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med vårdande produkter.

ca. 80 min – 790:-

Ansiktsbehandling – Pure Cell Treatment

Denna lyxiga unika resultatinriktade ansiktsbehandling är speciellt bra när huden behöver vitalitet och behöver stärkas upp. Då är detta högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå, kommer från stamceller från Rosenrot. Ökar cellförnyelsen. Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga. Skyddar huden mot fria radikaler. Stimulerar kollagenproduktionen. Bygger upp hudens syraskyddsmantel. Ger lyster. Påskyndar reparationssystemet i huden. Ökar vitalitet och spänst. Detta är en AntiAge behandling, men passar alla hudtyper.
Rengöring, peeling, en aktiverade ansiktsmask innehållande celler från rosenrot läggs på ansiktet och dina händer, massage av händer och hårbotten medans masken verkar, pensling med AHA-syra, lång lymfmassage av ansiktet med cellerna. Behandlingen avslutas med ultraljudsmassage samt vårdande produkter.

Bäst resultat av behandlingen fås om man går minst 4 ggr/per år.

ca. 90min – 1490:-

Ansiktsbehandling – Lyster

En energikick för trött hud!  En uppfräschande vitaminbehandling som är reparerande och ger huden ny vitalitet och tillför huden massiv med fukt. Förbättrar hudens lyster och spänst, motverkar hudens åldrande. Även mycket bra för att förhindra pigmenteringar i huden. Rengöring, peeling, ett C-vitaminserum masseras in. Ovanpå appliceras en fuktgivande och närande ansiktsmask, behandlingen avslutas med vårdande produkter.

ca. 50 min – 650:-

Ansiktsbehandling – Känslig

En stärkande behandling som som ger mycket fukt. Gör huden sammetslen. Passar en mycket känslig hy, Rosacea eller mycket ytliga blodkärl. Behandlingen inleds med rengöring och en mild peeling av huden, där döda hudceller avlägsnas. Därefter appliceras Antirouge intensivserum, som masseras in eller slussas in i huden.
Ovanpå appliceras en vårdande och fuktgivande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter för känslig hud.

ca. 50 min – 650:-

Ansiktsbehandling – Ung

En renande behandling för dig i tonåren som kanske har problem med finnar, pormaskar och oren hy eller bara behöver fukt och näring. Rengöring, peeling, varm ånga, porrengöring och passande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter samt längre genomgång av hemmavård och produktrådgivning.

ca. 60 min – 550:-  (upp till 20 år)

Ansiktsbehandling – AHA Express

En behandling med inriktning av specifika behov, pensling med Aha-syra gjort på sockerbeta.
Ger goda resultat på fina linjer, acne, orenheter och förstorade porer, samt minskar åldersfläckar och ärr.

AHA-behandlingen passar en fet och oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning, för att få bort grå trist hud. Huden får fin lyster, den stärks och balanseras samtidigt som oren hud motverkas. Aha-behandlingen har sammandragande effekt och rengör på djupet och ökar hudens fuktnivå. För den som vill ha kraftfullare resultat på problemhud rekommenderas en kur på ca 4 behandlingar. (AHA-kurer skall inte göras i anslutning till solsemester. Bästa period för en AHA-kur är höst och vinter) Rengöring, pensling med AHA, därefter läggs en passande ansiktsmask på så AHA-syran tränger ännu längre ner i huden, behandlingen avslutas med vårdande produkter.

ca. 40 min-  590:-

Bäst effekt fås av en kur på ca 4 upprepade behandlingar med ca 1-2 veckors mellanrum.
Paketpris: 4 behandlingars kur- 2100.-  Då avslutas kuren med att den sista behandlingen (nr 4) görs den djuprengörande Ansiktsbehandling Klassisk med porrengöring, ca 60 min.

Tänk på att huden inte får ha rakats eller utsatts för sol de närmsta 24 timmarna innan behandlingen. 

Hudanalys med produktrådgivning

Du får rådgivning om hur du sköter din hud och vilka produkter som passar för just dig.
Perfekt för dig som är nyfiken på Maria Åkerbergs ekologiska vårdande hudvård!  Jag kommer att rengöra din hud och göra en hudanalys, behandlingen avslutas med vårdande ansiktsprodukter. Därefter visar jag och går igenom vilka produkter i Maria Åkerbergs sortiment jag rekommenderar dig.
Tillsammans gör vi även upp en plan för de behandlingar som blir aktuella för dig!

ca. 30 min –  500:- (då ingår hudvårdsprodukter för den summan)

Bokas som de andra behandlingarna, dvs. via Boka Online-länken eller via telefon 073-073 47 48 – eller mail: info@elinvictoria.se.

ansiktsbehandling