Kroppsbehandlingar

Kroppskuren – Energi

En skön, uppiggande och energigivande behandling både för kropp och ansikte! Börjar med en härlig helkroppspeeling med Salt Scrub Energy som är en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltkornen peelar effektivt huden som lämnas mjuk, len och väldoftande och stimulerar blodcirkulationen och lymfcirkulationen och gör att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk. Därefter dusch. Efter det en lätt helkroppsmassage med en rik kroppskräm som är uppmjukande och välgörande med eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär som ger en uppiggande doft.

Även ansiktet peelas med en härlig enzympeeling från papayan. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage med en närande och rik återfuktande ansiktskräm. (Behandlingen gäller enbart för kvinnor)

ca 70 min – 750:-

NYHET! Mama Mia

Denna behandling är för dig som är gravid och går i väntans tider och behöver en stunds avkoppling! Behandlingen inleds med en härlig och avstressande kurbehandling för dina fötter. Medans du sitter i fotbad så bjuds du på gott fika med dopp. Peeling av fötter och borttagande av förhårdnader. Nagelvård. Avstressande och välbehövlig massage av fötter och underben. Sedan följer en uppfräschande Ansiktsbehandling anpassat efter din hy. Rengöring, peeling, passande ansiktsmask. Medan masken verkar får du en mjuk och härlig hand- och armmassage med en närande handkräm. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage med vårdande produkter.
Fin gåva från Maria Åkerberg med vårdande hudvård till bebisen medföljer (värde ca 150:-)

ca. 90 min – 990:-

 

Från Topp till Tå!

En helkroppsmassage följt av en uppfräschande och skön ansiktsbehandling. En härlig och avslappnande helkroppsmassage med aromaolja med eterisk olja av Lavendel som ger en lugnande och avslappnande känsla. Sedan följer en skön ansiktsbehandling (ej porrengöring), rengöring ansikte, peeling, massage av ansikte och dekolltage. Passande ansiktsmask till din hudtyp, skalpmassage medans masken verkar, ett lyxigt serum masseras in samt vårdande produkter. Unna dig en underbar behandling!

ca 90 min – 990:-

Zen-Shiatsu-Massage